netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Krica Behandling och Utbildning AB

Krica behandling och utbildning har funnits sedan 80-talet och har lång erfarenhet som företag inom behandlingsarbete. Verksamheten är HBTQ-certifierad och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001. Hos Krica arbetar du med barn och unga i åldersspannet 14-21 år med psykisk ohälsa, såsom relationssvårigheter, depressioner, självdestruktivt beteende och liknande. Vår målsättning är att ungdomarna ska utveckla en trygghet i sig själva och finna vägen till ett meningsfullt och tillfredsställande liv.

V har fem HVB-hem belägna i Hägersten, Vårberg, Vendelsö och Örebro, stödboende samt ett stöd- och behandlingsteam i centrala Stockholm.

Vi arbetar i team och varje enhet ansvarar gemensamt för enhetens utveckling såväl resultatmässigt som arbetsmiljömässigt. Vi arbetar miljöterapeutiskt med våra ungdomar för att skapa en trivsam miljö och förbereda dem inför ett självständigt liv med allt från matlagning till att söka egen sysselsättning. Vi följer upp enskilda ungdomars behandling, utvärderar och planerar i nära relation med ungdom och uppdragsgivare.

För att passa och trivas hos oss har du ett genuint intresse av behandling och brinner för att hjälpa barn och unga med psykisk ohälsa. I botten har du utbildning som socionom, behandlingspedagog, beteendevetare eller annan likvärdig utbildning. Du strävar alltid efter att uppnå bästa behandlingsresultat och bidrar som person med engagemang, kreativitet och trovärdighet.

Bransch

Vård & Omsorg med Boende

Anställda

50

Huvudkontor

Stockholm

Adress

Högbergsgatan 33, 116 20

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från Krica Behandling och Utbildning AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor