netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Jönköpings kommun - Utbildningsförvaltningen

Vi lägger grunden för livslångt lärande – för att alla barn och elever ska utvecklas så långt som möjligt. Förutsättningarna skapas tillsammans med kompetenta lärarkollegor och kontinuerlig kompetensutveckling på vetenskaplig grund. Vill du vara med?

Utbildningsförvaltningen i Jönköpings kommun består av ca 5000 medarbetare. Vi är stolta över våra verksamheter och medarbetare som varje dag arbetar med att tillsammans utveckla framtiden. Hos oss arbetar en hög andel behöriga lärare jämfört med snittet i riket och jämnstora och större kommuner.

Jönköpings kommun är en av landets tio största kommuner, här bor ca 135 000 personer. Stor inflyttning och ett regionalt centrum i ett av landets tätaste företags- och entreprenörsområden, gör kommunen attraktiv på flera sätt. Här finns också goda förutsättningar för en aktiv fritid och ett rikt liv. Jönköpings kommun är stor arbetsgivare med ca 300 yrkesroller. Gemensamt för alla våra yrken är mötet med människor och att vi ständigt arbetar för att utveckla servicen för alla som bor och verkar här.

Bransch

Kommun

Anställda

4600

Huvudkontor

Huskvarna

Adress

Rumlaborgsgatan 1, 561 32

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från Jönköpings kommun - Utbildningsförvaltningen

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor